Така ли ще изглежда бъдещият Pixel Watch?

Offnews Последна промяна на 06 декември 2021 в 10:29 253 0

Екранна снимка 2021-12-06 102843

По всичко личи, че Google подготвя собствен смарт часовник, който може да се появи догодина. За съществуването на такъв модел, който може да е с името Pixel Watch, съобщават два отделни източника.

Междувременно се появиха и изображения на предполагаемото устройство, споделени от Джон Просър. От тях виждаме часовник с кръгъл екран и без странична рамка.

Интересно е да отбележим, че е възможно те да са съставени на базата на по-стари изображения, които се появиха още през април. Ако това е така, то има вероятност дизайнът вече да не е изцяло точен.

https://youtu.be/tT6Y-u1Q9_c

Така например на едно от тях виждаме Google Maps, но с по-различен дизайн от този на актуалното приложение в Wear OS 3 за Galaxy Watch4. В изображенията часовникът е с името Google Pixel Watch и има бутон за покупка.

Едното изображение показва и потребителски интерфейс с данни за сърдечния ритъм. Тук обаче става дума за по-стари данни от Google Fit.

По актуални данни Pixel Watch ще се появи през 2022 г., най-рано през пролетта. Очаква се той да е с цена поставяща го в конкуренция с Apple Watch.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !