Stuffcool представи екологично чистите кабели Ecolo Type C-C PD65W и Type C-A 5A

Offnews Последна промяна на 15 декември 2021 в 09:16 198 0

stuffcool_ecolo_cables

Индийската компания Stuffcool, създадена преди 30 години като подразделение на Nissan Electronics снабдяваща с кабели известни брандове, включително Phillips, TCL, Thomson, Onida и BPL, представи новата серия кабели Ecolo.

Новите кабели са изключително екологични. Според представители на компанията това са първите кабели, произведени в Индия, които отговарят напълно на екологичните изисквания. Изработени са от 96% рециклирана пластмаса, а останалите 4% са полиестер.

Кабелите Ecolo се предлагат предимно като продукти от категория 5 (Cat 5). Те могат да се използват в структурирани кабелни системи за компютърни мрежи като Ethernet. Този кабелен стандарт е подходящ за честоти до 100 MHz и е удачен за връзки от типа 10BASE-T, 100BASE-TX (Fast Ethernet) и 1000BASE-T (Gigabit Ethernet).

Новата серия кабели Ecolo предлага и моделите "Type C to Type A" Cat 5 и "Type C to Type C", съвместим с PD65W стандарта за бързо зареждане. Кабелите покриват спецификациите на GRS (Global Recycled Standard) стандарта за проверка и проследяване количеството на преработените материали в крайния продукт.

Преходът към използването на преработена пластмаса при производството на новите кабели Ecolo по никакъв начин не влошава техните характеристики и технологично време на живот.

 

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !