Sony пуска нови цветови опции за контролера PS5 DualSense

Offnews Последна промяна на 14 май 2021 в 07:05 5293 0

Sony-PlayStation-5-DualSense-Midnight-Black-and-Cosmic-Red-800x450

Въпреки, че конзолата PlayStation 5 на Sony все още трудно може да се намери, компанията пуска нови цветови опции за контролера й DualSense. Двете нови разцветки са Midnight Black с цена 69.99 долара и Cosmic Red – 74.99 долара и ще бъдат доставяни на търговците на дребно от юни.

Midnight Black се отличава с два фино различни нюанса на черното със светлосиви детайли, придаващи му по-стилен външен вид, напомнящ PS4. Cosmic Red пък е с черно-червен дизайн, който навява научно-фантастичен вид. Sony заяви, че дизайнът е вдъхновен от уникалните ярки червени нюанси на космоса. Цветовете и детайлите на бутоните допълват новите разцветки.

“Нашата цел е винаги да намираме дизайни, които да изненадат и примамят нашите фенове, а тези нови цветове са резултат от обширен процес на подбор”, посочи Лео Кардосо от Sony. “Искахме новите цветове на контролера да се допълват взаимно, както и оригиналния безжичен контролер DualSense и конзолата PS5, така че проектирахме цветовете около темата “Галактика”, тъй като се чувстваше естествена прогресия от оригиналния дизайн на PS5 и аксесоарите”.

Новите цветови опции всъщност са голямо отклонение от стерилното бяло на PS5. Те обаче са запазена марка на Sony, която традиционно пуска своите конзоли и аксесоари в черно иили сиво.

Остава да разберем дали тези нови цветове на DualSense ще си проправят път към PS5. Конзолата разполага със сменяеми лицеви панели и потребителите отдавна молят компанията да предложи различни цветови опции. Към момента обаче, единствения начин да си ги набавите е от трети страни.

Всъщност всичко това е спорен въпрос, защото практически е невъзможно да си намерите PlayStation 5, а недостигът на полупроводници може да означава, че конзолата ще е в много ограничени количества най-малко до 2022 година.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !