Sonos ще обяви следващия си продукт на 9 март

Offnews Последна промяна на 18 февруари 2021 в 06:35 6410 0

sonos invite

Компанията за интелигентни високоговорители Sonos насрочи специално виртуално събитие за 9 март. Поканата не казва много, но снимката на скитаща се в природата жена предполага, че Sonos може да представи друг преносим високоговорител, подобен на Move.

Има доказателства в подкрепа на това твърдение. По-рано този месец The Verge забеляза подобно устройство, което премина през одобрение на Федералната комисия по съобщения на САЩ FCC. То има по-ниска консумация на енергия от Move и цилиндрична форма.

Това може би е не толкова мобилно устройство в стил Move, колкото конкурент на UE Boom и други преносими говорители с Bluetooth. Изглежда устройството ще е първият високоговорител на Sonos с WiFi 5, което може да подобри връзката в определени ситуации.

От друга страна това може да е и един от най-важните продукти на Sonos, пускани скоро. Компанията вече има стабилна екосистема за домашни високоговорители и ако иска да се развива, трябва да се насочи и към други категории, където свързаните говорители могат да се окажат полезни.

Sonos насочва голямо внимание към стрийминг музикалните приложения като Sonos Radio, а нов преносим говорител може да ги достави до значително по-широка аудитория.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !