Следващият телефон Nubia Red Magic може да има електрохромен дизайн

Offnews Последна промяна на 14 декември 2020 в 06:30 4308 0

nubia red magic

Телефоните Nubia Red Magic вече са доста известни. Те обикновено предлагат хардуер от висок клас и някои полезни допълнителни функции, но Nubia се опитва да направи крачка напред и да създаде наистина открояващ се дизайн.

Нов доклад, позоваващ се на Weibo и AnTuTu сочи, че следващият модел на марката ще има електрохромен гръб. Всъщност може би се чудите какво точно е това?

Виждали сме подобни модели и преди, най-вече концептуалният телефон на OnePlus за 2019 година, който крие задните си камери. По същество материалът може да променя прозрачността си, преминавайки от плътно черно към полупрозрачно. Това ви позволява да видите някои компоненти и дизайна на вътрешната платка, което не е особено полезно, но пък е атрактивно.

Електрохромните дизайни обикновено имат по-висока консумация на енергия, но телефонът на Nubia Red Magic с активна охладителна система е идеалният кандидат за това, което прави изтичането да изглежда още по-достоверно.

Все още нямаме представа кой точно модел може да се възползва от функцията, но Red Magic 5G може да е идеалното предложение през 2021 година. Ще се наложи да изчакаме още малко, за да разберем повече за устройството.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !