Следващият Mac с miniLED 120 Hz ProMotion дисплей може да е 27 инчов iMac

Offnews Последна промяна на 21 октомври 2021 в 06:38 222 0

notch

Следващият компютър на Apple с miniLED 120 Hz ProMotion дисплей може да е 27 инчов iMac, твърди Рос Йънг. Според него компанията планира да пусне устройството на пазара съвсем скоро - в началото на следващата година.

Apple току-що представи своите нови 14 и 16 инчови модели MacBook Pro. Те идват с по-бързите чипети M1 Pro и M1 Max, нов дизайн, повече портове, зареждане MagSafe и дисплей с прорез, подобен на този на iPhone. Това обаче не е последния слух по адрес на компанията.

Според Рос Йънг тя се подготвя за бъдещи продукти и един от тях ще е 27 инчов iMac с miniLED дисплей с поддръжка на променлива честота на опресняване от 24 до 120 Hz. Всъщност първоначално анализаторът обяви, че следващото устройство ще е външен дисплей със същите характеристики, като след това се поправи, добавяйки, че мониторът може да бъде обявен по-късно.

Apple актуализира своята гама iMac с процесор от серията М по-рано тази година. Тя представи своя нов цветен 24 инчов iMac, но така и не пусна 27 инчова версия.

Изпълнителният директор на компанията, Тим Кук посочи, че тя е във втората година от прехода си към Apple Silicon. Така слуховете за 27 инчов iMac догодина добиват още повече тежест.

Вероятно устройството ще споделя някои от характеристиките на наскоро пуснатите модели. Освен miniLED ProMotion дисплея със 120 Hz честота на опресняване, това може да са новите чипсети M1 Pro и M1 Max.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !