Следващият ASUS ROG Phone се появи в Geekbench

Offnews Последна промяна на 09 декември 2020 в 07:10 4337 0

ASUS-ROG-Phone-II-1000x666

ASUS пусна своя ROG Phone 3 през юли тази година и той беше с номер на модела ASUS_I003D. Сега нов телефон на компанията с модел ASUS_I005DA беше забелязан в Geekbench. Освен това номерата на моделите ASUS_I005DA и ASUS_I005DB се появиха в тестовата страница на HTML5. Това може да са вариантите на предстоящия ROG Phone.

Въпреки, че се очакваше той логично да дойде с номер 4, може би числото ще бъде заменено с 5 и новият гейминг модел на компанията ще се казва ROG Phone 5. Любопитното е, че OnePlus също пропусна номер 4 в своя състав, тъй като се твърди, че то се смята за лоша поличба в някои азиатски страни.

Предполага се, че бъдещият ASUS ROG Phone 5 е забелязан в Geekbench и е събрал 1081 и 3584 точки съответно в едноядрения и многоядрения тест. Той се захранва от чипсет Qualcomm с кодово име Lahaina, свързано със Snapdragon 888, сдвоен с 8 GB оперативна памет и работи с Android 11.

Трябва да отбележим, че ROG Phone 3 стартира през юли тази година и наследи своя предшественик, който също беше представен през юли 2019 година. Следователно е твърде рано да се спекулира нещо за предстоящия ROG Phone 5, освен ако компанията не е решила да изтегли премиерата му напред във времето, както направиха Samsung и OnePlus със своите флагмани.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !