Ревю на супер-издръжливия фенер VARTA F30 Pro

Offnews Последна промяна на 23 декември 2020 в 18:48 4202 0

132332925_240290030782400_9107872288943801788_n

Ако сте екстремна личност, която обича да се спуска в дълбоки пещери или да разглежда морското дъно, то новият супер издръжлив фенер INDESTRUCTIBLE VARTA F30 Pro може да бъде вашия незаменим помощник в приключенията. Водещият производител на батерии представи фенера в рамките на своята кампания #TougherThanLife.

В редакцията получихме тестова бройка от устройството и решихме лично да проверим дали наистина няма да се повреди, ако падне от високо или във вода, както ни уверява производителя.

 

Ето какво показаха тестовете на нашия екип: 

 

Външен вид

 

Изпробвахме F30 Pro и установихме, че той е еднакво ефективен и полезен както на открито, така и при слабо осветени места във входа на дома и офиса. Все още не сме го изпробвали в пещери, където той би бил наистина безценен.

 

Първото нещо, което ни направи впечатление е, че фенертът е изключително лек и компактен - едва 507 грама и с дължина 228 милиметра. Въпреки това той се усеща масивно и приляга удобно в ръката.

 

Отличителни характеристики

 

Нашите тестове показаха, че VARTA F30 Pro е изключително здрав и устойчив на удари, падане и настъпване. Освен това е водоустойчив, а според своите създатели - и издръжлив на прах. Изработен е от висококачествен алуминий, използван в авиотехниката, за максимална издръжливост.

 

За неговата здравина и устойчивост допринасят гумената глава и капачката, които предпазват предната част на фенера. Освен това F30 Pro притежава удароустойчиви леща и рефлектор.

 

Лъчът му осветява на разстояние до 279 метра с обща светлинна мощност до 650 лумена. Благодарение на яркия си светодиод с висока производителност,  фенерът може да осветява в две светлинни нива - изключително ярко и по-слабо. 

 

Батерия

 

Varta F30 Pro работи с 6 мощни батерии, които, както успяхме да се уверим сами, осигуряват възможност устройството да се използва при продължителни преходи. По спецификация, то издържа с едно зареждане в продължение на 75 часа. 

На пазара INDESTRUCTIBLE фенерът на VARTA може да се открие на много достъпна за своя клас и характеристики цена - около 50 лв. и със 7-годишна гаранция от производителя.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !