Redmi Watch ще дебютира на 13 май, заедно с Redmi Note 10s

Offnews Последна промяна на 05 май 2021 в 08:38 5246 0

Xiaomi се готви да представи нови продукти на събитие в Индия, насрочено за 13 май. Сред тях са Redmi Note 10s и ново носимо устройство – Redmi Watch.

Фитнес ориентираният часовник вече дебютира в Китай миналата година, но компанията все още не е разкрила името, под което той ще излезе на други пазари. Както знаете, Xiaomi обича да ребрандира своите устройства, според това за кой пазар са предназначени.

Часовникът е единственото носимо устройство под марката Redmi. Компанията го рекламира в Twitter и вече създаде специален микросайт, който подчертава характеристиките му.

Можем да припомним основните спецификации, с които Redmi Watch дебютира миналата година в Китай. Цената му беше 299 йени, а цветовете, в които с предлага – черно, синьо и бяло. Устройството разполага с 1.4 инчов квадратен дисплей с резолюция 320 х 320 пиксела и плътност 323ppi.

Той е защитен с 2.5D закалено стъкло и има 120 опции за циферблат и поддръжка на NFC. Освен това Redmi Watch идва с 5АТМ водоустойчивост, което означава, че издържа до 50 метра под вода.

Интелигентният часовник има 11 спортни режима, от които можете да избирате при тренировка – колоездене на открито и закрито, бягане, бягаща пътечка, ходене, плуване в басейн и прочие. Освен това предлага и функции, свързани със здравето, като мониторинг на сърдечния ритъм и съня, ефективно наблюдение на стойката и дихателни упражнения.

Батерията му е с капацитет 230 mAh и осигурява близо 7 дни автономност в нормален режим на използване и до 12 дни в икономичен.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !