Redmi обяви първия си смарт часовник и той е на привлекателна цена

Offnews Последна промяна на 30 ноември 2020 в 06:48 4307 0

redmi_watch.0

Бюджетната подмарка на Xiaomi, Redmi, никога до сега не е пускала интелигентен часовник и първият модел се оказа наистина интересен. Със семпъл дизайн на привлекателна цена, Redmi Watch току-що стартира в Китай за 299 юана или около 45 долара.

Часовникът има 1.4 инчов правоъгълен дисплей с извито стъкло и се предлага в черно, бяло и синьо. Силиконовата му каишка може да е в черо, бяло, синьо, зелено и розово. Отстрани на часовника има един бутон, а всичко останало се управлява от сензорния екран или приложението Mi Fit на сдвоения смартфон.

Останалите спецификации на Redmi Watch включват NFC, Bluetooth 5.0, пулсомер и хидроизолация до 50 метра. Компанията твърди, че животът на батерията ще е между 7 и 12 дни, при използване на режима за пестене на енергия. Потребителският интерфейс и циферблатите често използват черен фон, за разлика от Apple Watch, въпреки че на тази цена не може да очаквате OLED дисплей.

Redmi Watch ще се продава в Китай от 1 декември, но може да достигне и до други пазари, включително САЩ, в леко променена форма. Разработчиците от XDA показаха списък на FCC, където фигурира на пръв поглед напълно идентичен модел, наречен Mi Watch Lite, който все още не е пуснат.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !