Realme представи Pad X

Offnews Последна промяна на 27 май 2022 в 06:41 469 0

realme pad x

Realme представи Pad X в Китай. Най-новият таблет на компанията е първият в родната й страна и най-модерният до сега.

Realme Pad X има различен дизайн, в сравнение с Realme Pad и Realme Pad Mini и пристига с по-богат набор функции. Той има плоска рамка, дебелината му е 7.1 мм, а теглото – 499 грама.

Предлага се в два цвята – синьо и сиво, но има и двуцветно покритие, наречено Bright Chessboard Green. Устройството разполага с една задна камера, разположена в квадратен остров. Предната камера е в дясната част на екрана.

Realme Pad X има четири високоговорителя – два отгоре и два отдолу. В долната част има USB-C порт, а от ляво слот да TF карти.

Таблетът се отличава с 11” дисплей с 2К резолюция и 16.7 милиона цвята. LCD панелът поддържа режим на върхово ниво на яркост от 450 нита, DC затъмняване и фиртър за синь светлина, сертифициран от TUV Rheinland на ниво хардуер.

Екранът има поддръжка за стилус, който е опционален, зарежда се магнитно отстрани на устройството и поддържа 4096 нива на чувствителност на натиск. Клиентите могат да изберат и официалния аксесоар клавиатура с 1.3 мм ход на клавишите.

Таблетът се захранва от Snapdragon 695 и се предлага само във версия WiFi. Той работи с Realme UI 3.0, базирана на Android 12 и предлага софтуерни функции като PC Connect, разделен изглед и централна функционалност на предната камера.

Realme Pad X идва с поддръжка на Dolby Atmos и Hi-Res Audio, що се отнася до камерите задната е 13 МР, а предната е със 105-градусово зрително поле. Батерията му е с капацитет 8340 mAh и 33W бързо зареждане.

Цената на версията 4/64 GB е 193 долара, а на 6/128 GB – 237 долара.Аксесоарите се продават отделно като стилусът струва 74 долара, а клавиатурата – 59 долара. Продажбите стартират на 31 май.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !