Размерите на Apple Watch ще се променят напълно със Series 7

Offnews Последна промяна на 25 август 2021 в 05:58 1632 0

UnclePan-Weibo

Изглежда, че Apple Watch Series 7 може да пристигне в по-големи размери от всичките си предшественици. Оригиналният Apple Watch стартира през 2015 година с опции 38 и 42 мм. Те останаха същите до Series 4, която дойде с опции 40 и 44 мм. Последната информация обаче твърди, че новите модели от Series 7 ще са малко по-големи.

Според UnclePan, новият Apple Watch Series 7 може да пристигне с размери на корпуса 41 и 45 мм. Този източник вече не веднъж е споделял информация за предишни продукти на компанията, но все пак не трябва да забравяме, че тя не е официална.

По-големият размер на корпуса предполага, че размерите на дисплея също ще се увеличат. Това беше споменато и в предишни слухове за Apple Watch Series 7, които визираха по-тесни рамки с плосък ръб и дизайн, сходен с този на порследните iPhone и iPad Pro. Това би улеснило Apple да увеличи площта на екрана на часовника.

Предишни изтичания предполагат също, че Apple Watch Series 7 може да включва двустранни чипове, което ще спомогне за използването на по-голяма батерия и други хардуерни компоненти. Слуховете споменават сензор за измерване на кръвната захар, който обаче може би няма да е готов да дебютира в тазгодишното поколение Apple Watch. За сметка на това по-мощната батерия и подобрената безжична връзка може да се окажат значително надграждане в новите модели часовници.

Очаква се Apple Watch Series 7 да пристигне следващия месец заедно с новата гама iPhone 13 и може би дори нови модели iPad. Все още няма официална информация за точната дата, на която Apple ще представи своите продукти тази есен.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !