Razer има очила с вградени говорители – Anzu

Offnews Последна промяна на 05 март 2021 в 10:23 6267 0

Anzu

Razer представи умните си очила Anzu, които включват звукови говорители. Те са с цена от 209.99 евро и ще се предлагат с правоъгълни и кръгли рамки и в два размера, малък и голям.

В комплект с тях ще вървят два типа лещи, стандартни, които блокират 35% от синята светлина и слънчеви с 99% защита от UV лъчите.

Компанията обаче въвежда и изцяло безжични слушалки в тях, като са налични отделни говорители. Зареждането става чрез специални пинове.

Говорителите са 16-милиметрови, като има и зони за управление чрез докосване. По този начин е възможно отговарянето на обаждания, активиране на гласов асистент и т.н.

Anzu имат сертификация IPX4 за водоустойчивост, което обаче означава, че не могат да бъдат потапяни изцяло. Латентността на Bluetooth връзката е до 60 милисекунди. Очилата се изключват при сгъване, като се постигат издръжливост в режим на готовност до две седмици.

При плейбек с един заряд се постигат около 5 часа издръжливост. Възможно е използването и на лещи с диоптър, като за целта компанията си партнира с Lensabl и предлага 15% отстъпка. В комплект с очилата има и кожен калъф с магнитно затваряне.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !