Предстоящата серия Realme 9 Pro ще пристигне с интересен хамелеонов цвят

Offnews Последна промяна на 03 февруари 2022 в 06:09 2997 0

Realme 9 colors 1

Продължаващата пандемия доведе до интересен период в света на смартфоните, произлизащ от необходимостта от иновации и предизвикателства. Ситуацията предизвика компаниите и ги накара да прилагат промени в устройствата си, надявайки се, че тези решения ще ги откроят от останалите на пазара.

В резултат на пандемията някои ОЕМ производители избраха да представят свои собствени чипсети, докато други избраха да заложат на подобрения в дизайна, функционалностите и характеристиките на новите си устройства. Такъв е случаят и с предстоящата серия Realme 9 Pro, която ще пристигне с иновативен цвят “Хамелеон”.

Компанията обяви нова “функция”, която ще бъде налична с Realme 9 Pro. Новите устройства ще разполагат с цветова опция “Хамелеон”, която ще променя цветовете си в зависимост от светлинните условия.

Тази всъщност интересна опция ще бъде възможна благодарение на Light Shift Design на Realme. Новият цвят ще е наличен както за моделите Realme 9 Pro, така и за Realme Pro Plus.

Въпреки това не очаквайте устройството да предоставя няколко цветови варианта на един и същ телефон, тъй като ще пристигн “Sunrise Blue”, който по-късно ще стане червен, след като бъде изложен за около пет секунди на непрекъсната слънчева светлина или ултравиолетови лъчи.

Компанията обясни, че е трябвало да извърши повече от 200 теста, за да постигне най-накрая формулата на материала и дебелината, необходими, за да позволи на устройството да премине от един цвят към следващия, без да се налага да се чака дълго. Освен това “двуслойният фотохромен процес добавя органичен композитен слой, който позволява 40% по-бърз преход на цветовете”.

Сега остава само да изчакаме Realme да обяви датата на стартиране на предстоящите си устройства от серията Realme 9 Pro, за да видим как точно ще работи тази нова цветова функция.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !