Polar има два нови часовника Pacer

Offnews Последна промяна на 13 април 2022 в 13:54 548 0

Екранна снимка 2022-04-13 135348

Polar пуска два нови часовника, които са насочени към хората, които тичат. Това са Pacer и Pacer Pro, които предлагат висококачествени данни, в помощ за тренировки, тичане и възстановяване.

И двете устройства са с леки конструкции и кръгли екрани, като са използвани Memory In Pixel панели и защитно покритие Gorilla Glass 3.0. Те използват еднакъв чипсет, който според компанията е много по-бърз от по-старите ѝ устройства.

Името Pacer беше използвано от компанията преди повече от 20 години за устройство за следене на пулса. Часовниците са леки при тегло за Pacer / Pro от едва 40 / 41 грама.

Те предлагат усъвършенствани технологии за оптично следене на пулса, както и анализ за измерване на натоварването и почивката. Pacer Pro надгражда с няколко функционалности, включително барометър и градиентно проследяване, а и походови наставки.

Тези устройства предлагат известия и споделяне на детайли с други приложения, но не са същински смарт часовници. Polar Pacer Pro е наличен в сив, бял, син и червен цвят с цена 300 евро. Pacer струва 200 евро.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !