Появиха се рендери на OPPO Find X4 Pro

Offnews Последна промяна на 30 декември 2021 в 07:14 575 0

OPPO Find X4 X5 render 1

Серията Find X на OPPO винаги носи нещо уникално със себе си. Последното поколение Find X3 Pro дойде с уникална микроскопична камера и всички с нетърпение очакват да разберат какво ще е новото в следващия модел.

Изглежда, че подготовката за него е в ход и компанията работи върху наследник на OPPO Find X3 Pro. Сега предстоящият Find X4 Pro или Find X5 Pro се появи в нови рендери:

Изображенията бяха споделени от Стив Хамерстофер, чрез Prepp тази седмица. Изглежда, че OPPO все още не е избрала името за следващата серия Find X, тъй като дори OnLeaks не знае дали устройството ще излезе на пазара като Find X4 Pro или Find X5 Pro.

Гледайки рендерите за пръв път виждаме, че OPPO повече или по-малко запазва дизайна на Find X3 Pro. Квадратният модул на камерата става малко по-голям и вече прилича на трапец.

OPPO обаче изглежда се е отървала от измамната микроскопична камера в полза на нормално изглеждащ обектив. Модулът не е фрапиращ, но със сигурност се откроява.

Към момента няма много информация за серията OPPO Find X4/5. Твърди се, че телефонът ще може да се похвали само с вътрешни подобрения и по-бързи скорости на зареждане, без да претърпи голяма промяна в дизайна. Въпреки, че компанията обяви вече, че един модел OPPO Find X5 ще се захранва от Snapdragon 8 Gen 1, а друг ще се захранва от Dimensity 9000 на Mediatek, ще има и още един телефон с неизвестен чипсет.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !