Появиха се реални снимки на изгубен в ресторант прототип на Pixel Watch

Offnews Последна промяна на 26 април 2022 в 07:16 445 0

pixel watch

За първия смарт часовник на Googlе вече има много слухове, но сега се появиха и реални снимки на прототип, намерен в ресторант в САЩ. Изображенията, публикувани от Android Central показват, че устройството е много близко до рендерите, публикувани преди това рендери – кръгъл дисплей без рамки и въртяща се коронка за управление.

Коронката е разположена между два срити бутона, които може би ще се използват за включване и изключване и за различни шорткъти за приложения. До тях има малък отвор, който може би е сензор за висотомер.

Долната страна на часовника има черна рамка и нещо, което изглежда като сензор за проследяване на здравни показатели в центъра. Според източникът, изпратил снимките, тя се чувства гладка като стъкло, но е метална.

За съжалени при опит за стартиране, часовникът показва само логото на Google, което означава, че няма предварително инсталирана операционна система. От слуховете до сега знаем, че Pixel Watch най-вероятно ще работи с Wear OS 3.

Към устройството няма зарядно, но то най-вероятно ще се зарежда по стандарта Qi, като Apple Watch. Каишката му е силиконова и също изглежда много подобно на тази на часовника на Apple.

Според източникът, изпратил снимките на Android Central, часовникът е намерен от негов приятел барман в ресторант в САЩ, където е бил прибран и изчакал няколко седмици някой да си го потърси. Тъй като собственикът не се появил, барманът дал прототипа на своя приятел, за да направи и пубрикува кадрите.

Очаква се Google да представи Pixel Watch по време на своята конференция за разработчици Google I/O, която започва в началото на следващия месец. Тогава най-вероятно ще разберем и повече подробности за него.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !