Появиха се реални изображения на следващия Motorola Razr

Offnews Последна промяна на 09 май 2022 в 07:01 385 0

razr

Въпреки че Samsung си остава основният производител на сгъваеми смартфони, със сигурност има и конкуренция. С всяка изминала година, все повече производители правят първите крачки за навлизане в тази гореща продуктова категория.

Сега се задава още един модел и това и Motorola Razr. Компанията вече има два модела от тази серия зад гърба си, а слуховете сочат, че тази година ще видим и трети.

Устройството, известно под кодовото име Maven, сега се появи в няколко реални снимки. Кадрите са публикувани от Евън Блас и 91Mobiles и дават представа за дизайна на телефона.

Напълно преработеният Maven прилича повече на Galaxy Z Flip 3, отколкото на Razr или Razr 5G. С малко по-квадратен дизайн, телефонът е изгубил емблематичната си брадичка, а сензорът за пръстови отпечатъци вече е в бутона за включване.

Задната му камера е двойна, като според информацията ще включва 50 мегапикселов основен сензор и втори, комбиниран широкоъгълен и макро с разделителна способност 13 мегапиксела. Селфи камерата на вътрешния сгъваем дисплей с FHD+ резолюция е 32 мегапикселова и е разположена в перфорация.

Според слуховете Motorola планира да представи два варианта на устройството, единият базиран на Snapdragon 8 Gen 1, а другият – на неговият наследник Snapdragon 8 Gen 1+. Забавянето на новия чипсет обаче, може би ще накара компанията да промени решението си.

За сметка на това ще получим няколко конфигурации с 8/12 GB RAM и 256/512 GB вградена памет. Доставките в Китай ще стартират в края на юли или началото на август, а цветовите опции ще са две – черно и синьо.

По-късно Motorola ще пусне новия Razr в глобален мащаб, но все още не е ясно кога ще се случи това и каква ще е неговата цена.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !