Появиха се още подробности за Pixel Watch

Offnews Последна промяна на 23 май 2022 в 06:24 3702 0

pixel watch

След множество слухове и изтичания Google най-сетне разкри своя Pixel Watch преди седмица. За съжаление обаче, компанията така и не даде пълните подробности за устройството, а направи само предварителен преглед.

Затова и слуховете за Pixel Watch продължават да се появяват и това най-вероятно ще се случва докато часовникът не бъде пуснат на пазара есента. 9To5Google твърди, че два независими източника имат подробности за това, че процесорът на устройството е вече остарял, но за сметка на това останалите му характеристики са добри.

Първо и може би най-важно е, че Pixel Watch ще има 32 GB съхранение, което е точно толкова, колкото предлага и Apple Watch Series 7 за приложения, муизка и др. По отношение на RAM информацията е неясна и се посочва, че Pixel Watch трябва леко да надмине 1.5 GB на Galaxy Watch 4, но така и не става ясно колко точно е това.

Exynos 9110 остава основната грижа на бъдещите потребители, тъй като това е процесорът, използван от Samsung през 2018 година за Galaxy Watch. Що се отнася до производителността, очаква се мистериозен копроцесор да подпомогне работата на основния чип и да се грижи за задачи с ниска мощност, увеличавайки максимално енергийната ефективност и живота на батерията.

Не е изненада, че много от сензорите и здравните инструменти, присъстващи в часовника, ще бъдат взаимствани от Fitbit, включително мониторинг на сърдечната честота, насищане на кръвта с кислород и ЕКГ. Много ключови въпроси обаче, все още остават без отговор.

Каква ще е цената на Pixel Watch? Кога точно ще влезе в продажба и колко бройки ще успее да достави компанията до края на годината? Ще бъде ли животът на батерията по-добър от този на Apple Watch?

За съжаление само Google може да отговори на тези въпроси, но има някои предположения. При цена под 400 долара, най-евтиният от поне два основни варианта на часовника, може да се окаже доста конкурентен на Apple Watch и останалите смарт часовници на пазара. Допълнителна поддръжка на LTE може да доближи Pixel Watch до фаворитите при цена от 500 долара.

Малко по-голямата батерия и симпатичният кръгъл дизайн, потеницално удобната тактилна коронка, здравата конструкция от неръждаема стомана и персонализираните каишки, допълнително ще допринесат за един бъдещ претендент за най-добър смарт часовник на пазара.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !