Появиха се нови изображения на Fossil Gen 6

Offnews Последна промяна на 19 август 2021 в 06:26 167 0

PN-Versus

Fossil започна да рекламира своя предстоящ интелигентен часовник Gen 6 по-рано този месец. Часовникът се появи предсрочно и на сайта на търговец на дребно, което ни дава възможност да научим повече за него. Публикувани са редица спецификации и снимки.

Информацията идва от WinFuture, показвайки устройството в пълен размер със спецификации и визуализации. На първо място часовникът ще разполага с чипсет Snapdragon 4100+. Това е 12 нанометров чип с четириядрен процесор А53 с тактова честота 1.7 GHz.

Актуализираният вариант “+” позволява повече задачи като мониторингът на съня и проследяването на сърдечната честота да бъдат разтоварени от основния процесор. Съобщава се, че Gen 6 ще има 1 GB RAM и 8 GB вградена памет.

Освен това Fossil Gen 6 ще се предлага в стилове и размери 42 и 44 мм, които ще имат голяма прилика с по-старите модели часовници Gen 5. Дисплеят ще е 1.28 инчов с разделителна способност 416 х 416, а часовникът ще е водоустойчив до 50 метра.

Според съобщенията Fossil Gen 6 ще има “по-усъвършенствана здравна функция”. Това ще е нов SpO2 сензор за проследяване на кислорода в кръвта. Изтеклите изображения показват и циферблат, който проследява съня, сърдечната честота, изгорените калории, броя стъпки и нивата на кардио фитнес.

Смята се, че животът на батерията ще е 24 часа, което би трябвало да осигури комфортно използване. Ще има и функции за пестене на батерията. На гърба на часовника няма да има два непрекъснати пръстена, а по-скоро дизайн с полукръг, което би решило проблема с отлепващите се пръстени.

Интелигентният часовник Fossil Gen 6 ще се продава между 299 и 329 евро и според съобщенията ще е на разположение от 27 септември.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !