Появиха се нови доказателства за съществуването на Pixel Watch

Offnews Последна промяна на 18 април 2022 в 07:18 513 0

pixel watch

Въпреки, че Google никога не е била известна с ревнивото пазене в тайна на бъдещите си устройства, митичният Pixel Watch може би поставя рекорд в това отношение. Устройството се появи в слуховете и изтичанията преди повече от година, но все още не е станало официално.

Сега Евън Блас е открил нови доказателства, които предполагат, че часовникът с кодово име “Rohan” и операционна система Wear OS 3.1 скоро ще бъде представен. Слуховете сочат, че Pixel Watch може да се появи между май и октомври.

Разбира се последната информация означава, че има теоритичен шанс Google в крайна сметка да представи първия си смарт часовник, в опит да се конкурира с Apple Watch. По-важното обаче е, че вече сме почти сигурни, че Pixel Watch ще въведе нова версия на Wear OS, която вероятно няма да внесе радикални промени в сравнение с миналогодишната версия 3.0.

Остава да разберем, дали последните слухове за отлагане до юли ще се окажат неверни, след като Google вече работи по интерактивни уроци за първите купувачи на часовника. Ако това е така, може да видим Pixel Watch още по време на конференцията за разработчици I/O 2022 на 11 май, а на пазара – до края на същия месец.

Според слуховете до момента Pixel Watch ще донесе някои страхотни инструменти за здраве и уелнес. Часовникът ще е с кръгла форма, почти без рамки и с един голям въртящ се бутон от едната страна за навигация в интерфейса без докосване на екрана. Освен това Pixel Watch се очаква да предложи невероятните 32 GB памет за съхранение и мощен процесор, може би от семейството Tensor.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !