Появиха се нови данни за серията OnePlus 10

Offnews Последна промяна на 23 ноември 2021 в 07:07 218 0

Digital Chat Station Screen Capture Weibo

С наближаването на предполагаемия старт на серията OnePlus 10, слуховете и течовете за устройствата стават все повече и повече. Последната информация идва от добре познатият китайски източник Digital Chat Station, който твърди, че OnePlus 10 Pro няма да включва перископен телеобектив на камерата, докато друг източник показва макет на самото устройство.

Според информацията, разкрита от Digital Chat Station в китайската социална мрежа Weibo, новият OnePlus 10 Pro няма да разполага с перископна телефото камера с увеличение. Вместо това той посочва, че устройството може да остане със стандартен обектив с оптично увеличение и 3.3х оптично променливо увеличение.

Освен това инсайдерът предполага, че новото устройство няма да има сензор с висока разделителна способност, което означава, че предстоящата камера няма да е толкова страхотна. В допълнение Digital Chat Station твърди, че може да видим същата камера и в следващата итерация OPPO Find X и Realme GT.

Във Fathom Braslets пък беше публикувано видео а алуминиев макет на OnePlus 10 Pro, което разкрива неговия дизайн. Сайтът споменава, че компанията е решила да промени много дизайна, като интегрира модула на камерата отстрани на корпуса, следвайки стил, подобен на този в серията Samsung Galaxy S21.

Видеото разкрива, че модулът на камерата може да има четири големи обектива и светкавица в центъра. Вижда се и възможното разположение на бутоните за силата на звука, захранването и плъзгача. Най-хубавото е, че този клип изглежда потвърждава изтеклия по-рано дизайн, показан от @OnLeaks.

https://www.youtube.com/watch?v=Sbmmpt9b05M&feature=emb_imp_woyt

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !