Появи се първата снимка, показваща отблизо камерата на Xiaomi 12 Ultra

Offnews Последна промяна на 18 май 2022 в 06:52 672 0

xiaomi 12 ultra

Серията Xiaomi 12 беше представена в Китай в края на миналата година. Компанията обаче все още се бави с пускането на топ-модела Xiaomi 12 Ultra.

Сега първата реална снимка на устройството се появи в интернет, благодарение на @Slashleaks, за да разкрие любопитни подробности за неговата камера. Изображението показва овален модул с цели седем прореза, но не се знае колко от тях ще са обективи на камерата и колко ще се използват от други помощни сензори.

Задният панел на Xiaomi 12 Ultra също изглежда много различен. На снимката той е в зелено с покритие с текстура на кожа. Овалният модул на камерата е леко изпъкнал, а според слуховете се очаква основният й сензор да е 1/1.1 инчов обектив, може би Sony Exmor IMX800.

Той може да бъде съчетан с телеобектив и ултраширок обектив. Може да видим също и вариообектив, подобен на този в моделите Galaxy S Ultra.

Очаква се селфи камерата на Xiaomi 12 Ultra да е 48 мегапикселова, докато задната да има 50 мегапикселов основен сензор. Ултраширокият може да е 48 мегапикселов, заедно с още един 48 мегапикселов перископен.

Към тях може да се присъединят LiDAR сензор и други, но подробностите за устройството все още са оскъдни. Надяваме се компанията скоро да представи своя флагман, за да разберем какви тайни крие тази толкова любопитна камера.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !