Появи се официално изображениe на Pixel Watch

Offnews Последна промяна на 21 април 2022 в 06:43 433 0

pixel watch

Последните слухове сочат, че Google може да представи първия си смарт часовник Pixel Watch по време на своята конференция за разработчици следващия месец. Сега онлайн магазина на гиганта се обнови, за да потвърди категорично тези слухове.

На видно място в Google Store е категорията “часовници”. Сайтът вече има по-опростен вид и показва продуктовите категории, вместо марки, а категорията “часовници” се намира преди Smart Home, което може да означава промяна в приоритета.

Навигацията в сайта също е променена и когато изберете категория ви насочва към целева страница, вместо към допълнително меню с опции. Новият дизайн е наличен за САЩР Великобритания, Германия и Япония.

От друга страна Евън Блас публикува изображение на Pixel Watch, което съответства на изтеклите преди това рендери и показва устройството с кръгъл дисплей без рамки. На екрана се виждат няколко икони, сред които и такава за интеграция с Fitbit – дъщерната компания на Google с дългогодишна история в проследяването на фитнес упражнения.

Освен това на изображението се вижда ясно и дигиталната коронка, чрез която ще се контролира часовникът, подобно на Apple Watch. Според по-ранни слухове устройството може да работи с процесор Exynos, произведен от Samsung, което не е изненада, като се има предвид, че корейският гигант помогна на Google и за собствения й Tensor за Pixel 6, а двете компании си сътрудничат и за платформата Wear OS.

Сред другите възможни спецификации на Pixel Watch са 32 GB памет, Google Assistant от следващо поколение и три цветови опции. Очакваме да научим повече за устройството съвсем скоро, тъй като Google I/O ще се проведе в началото на май.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !