Pocketalk ще представи новите си продукти на IFA

Offnews Последна промяна на 29 септември 2023 в 15:23 283 0

Pocketalk
Pocketalk

Водещият доставчик на решения за превод Pocketalk ще представи новите си продукти на най-голямото изложение за потребителска електроника и домакински уреди IFA. Сред тях е Pocketalk for Business – ново решение, предназначено за бизнеса. То включва нови инструменти, задвижвани от изкуствен интелект, включително Geneva за бързи преводи, Sentio – уеб-базирано решение за виртуални и лични срещи, Vox – високоскоростна възможност за превод, както и Ventana – административен панел, предоставящ контрол и информация за преводите и управлението на устройствата.

Решенията на Pocketalk за бизнесa предлагат точни, бързи, безпроблемни и сигурни преводи за всяка ситуация. Те премахват езиковите бариери, позволявайки комуникацията в предприятията, здравеопазването, образованието, социалните медии и събитията.

С продажбата на над един милион устройства от 2018 г. насам, развитието на Pocketalk към глобална комуникационна компания сега се ускорява с напредъка на Pocketalk за бизнеса, предоставяйки софтуерни решения, които отговарят на динамичните нужди на съвременните организации. Днес не само глобалните компании се сблъскват с езикови бариери, все повече по-малки организации използват чуждестранни работници, за да преодолеят недостига на работна ръка, което носи комуникационни предизвикателства.

Pocketalk for Business идва след скорошното обявяване за стратегическия алианс със SoftBank, който ще позволи по-нататъшна иновация. Партньорството ще се фокусира върху продажбата на един милион преносими устройства Pocketalk и подкрепата на набора от корпоративни решения, включително тези, обявени на IFA.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !