Pixel Watch може да пристигне с интеграция с Fitbit през първата половина на 2022 година

Offnews Последна промяна на 03 декември 2021 в 06:48 1650 0

PIXEL-WATCH-TITLE

Слуховете предполагат, че Google работи по нов смарт часовник от доста време. Някои източници вярваха, че Pixel Watch ще направи своя дебюти през октомври, заедно с новата серия Pixel 6, но за съжаление това така и не се сбъдна.

Последната информация обаче разкрива, че устройството е близо до евентуалния си старт. Цитират се дори някои подробности за една от функциите му.

Според Business Insider, Pixel Watch ще е с кръгъл дизайн и няма да има физическиграници. Този нов дизайн ще е комбиниран и със собствени каишки, а часовникът ще изисква всекидневно зареждане.

За съжаление няма данни за никаква технология за бързо зареждане, но слуховете сочат, че Pixel Watch ще включва монитор за сърдечен ритъм и броене на стъпки. Най-интересните детайли твърдят, че устройството може да пристигне с интеграция на Fitbit в Wear OS.

Всъщност Google вече обяви през май, по време на Google I/O 2021, че работи за интегриране на най-доброто от Fitbit в своята операционна система за носими устройства.

“Часовникът понякога е наричан вътрешно “Pixel Watch” или “Android Watch”, но ръководителите използват различни имена за проекта и не е ясно точно коя марка ще избере Google ако и когато стартира устройството. Съществуването на смарт часовник с кодово име “Rohan” беше разкрито по-рано от Джон Просър”.

Какъвто и да е случаят, в доклада се твърди, че новият смарт часовник може да пристигне още през пролетта , ако резултатите от тестовете му са положителни. Смята се също, че Pixel Watch може да струва повече от Fitbit, което ще го изправи в директна конкуренция срещу Apple Watch. За сега обаче ще се наложи да изчакаме, докато получим още течове или някаква официална информация за възможната цена и дата на стартиране.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !