Pixel 6a ще пристигне с нов скенер за пръстови отпечатъци под дисплея

Offnews Последна промяна на 13 май 2022 в 06:35 572 0

pixel 6a

Въпреки че актуализациите на софтуера подобриха работата на скенера за пръстови отпечатъци на Pixel 6 и 6 Pro, от него все още има какво да се иска. Благодарение на Android Central сега става ясно, че Pixel 6a ще пристигне с нов скенер за пръстови отпечатъци под дисплея.

Информацията идва от старши вицепрезидента на Google Рик Остерлох. Въпреки че Pixel 6a не е флагманско устройство, надяваме се новият сензор да избегне проблемите на своя предшественик.

Може би компанията ще го тества, за да го използва и за Pixel 7. друга възможност е Google да избере намаляване на маржа на печалбата си и да оборудва новите флагмани с ултразвуков сензор за пръстови отпечатъци, подобен на този в серията Galaxy S22.

Но да се върнем към Pixel 6a, чийто предварителни поръчки ще започнат на 21 юли. Цената на устройството ще стартира от 449 долара.

Телефонът ще разполага с 6 GB LPDDR5 памет и 128 GB UFS 3.1 съхранение, 6.1 инчов OLED дисплей с FHD+ резолюция и съотношение 20:9. Екранът му ще е защитен от Gorilla Glass 3.

Pixel 6a ще се захранва от същия чипсет Tensor, използван в серията Pixel 6. Камерата му ще включва 12.2 мегапикселов двупикселов широкоъгълен сензор и 12 мегапикселов ултраширок със 114-градусово зрително поле.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !