OPPO Find X5 може да сподели събитието си с нов таблет, часовник и други устройства

Offnews Последна промяна на 18 февруари 2022 в 07:36 567 0

OPPO Poster

OPPO наскоро обяви официалната дата за пускането на новата серия Find X5, което е планирано да се състои само след седмица. Изглежда обаче, че компанията иска да представи и други устройства, заедно със серията Find X5.

Според скорошна информация, открита в китайската социална мрежа Weibo, новият OPPO Find X5 ще пристигне с интересна компания. Новото флагманско устройство ще бъде пуснато на пазара на 24 февруари, което значи, че трябва да изчакаме още седмица, за да научим детайлите, но публикацията разкрива, че “Има повече от един флагман и всеки си заслужава да го очакваме с нетърпение”.

В поста има и тийзър, който разкирва няколко продукта. Новите устройства изглеждат като смарт часовник, таблет и чефт слушалки в кутийка за зареждане. Няма повече информация за тях, но се смята, че таблетът може да е този, за който се говори от август миналата година.

Часовникът пък може да е наследник на OPPO Watch 2, представен през юли 2021, а слушалките да са новите Enco X2 TWS, подробности за които се появиха миналия месец.

Новата серия OPPO Find X5 може да пристигне с процесор Snapdragon 8 Gen 1 и NPU на компанията MariSilicon X, който беше обявен по време на INNO DAY 2021. Очакваме да видим също 2K LTPO дисплей с честота на опресняване 120Hz, до 12 GB RAM, 256 GB съхранение и 50 мегапикселова основна камера, която ще произвежда 12.6 мегапикселови изображения.

Слуховете предполагат още, че батерията ще е масивна, с капацитет от 5000 mAh и поддръжка на 80W бързо кабелно зареждане.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !