Обновените MacBook с Apple Silicon се очакват през втората половина на 2021 година

Offnews Последна промяна на 26 ноември 2020 в 06:31 4539 0

new-13-inch-MacBook-Pro-Apple-Silicone-800x390

През този сезон Apple представи множество нови продукти, а един от най-забележителните е собственият ARM чип за Mac, въпреки че дизайнът на MacBook Air, Pro и Mac mini остана непроменен. Сега в нов доклад се твърди, че обновените машини ще се появят скоро. Компанията може да пусне допълнителни модели MacBook с Apple Silicon през втората половина на 2021 година.

Информацията идва от известния анализатор Минг-Чи Куо и в нея се посочва, че новите модели MacBook са част от двугодишния преход на Apple от процесорите на Intel към Silicon. Анализаторът обаче не уточнява кои модели ще видим, освен че ги изброява като 16 и 14 инчови, които трябва да дебютират през второто или третото тримесечие на 2021 година.

Apple вече съобщи, че ще представи нови mini-LED модели iPad с по-ниска цена през 2021 година, а Куо прогнозира, че търсенето на M1 Mac е по-високо от очакваното. Освен това в доклада се посочва и, че търсенето на iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max също е по-високо от прогнозното, докато това за останалите два модела е по-ниско. Това е изненадващо, тъй като iPhone 12 предлага по-добро съотношение цена-кячество от iPhone 12 Pro. Що се отнася до Apple Watch Series 6 и SE, те също се продават добре, което може би се дължи на подобрените здравни функции.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !