Nubia Red Magic 6 ще стартира на 4 март

Offnews Последна промяна на 22 февруари 2021 в 07:40 6078 0

Nubia се готви да пусне своя водещ геймърски смартфон Red Magic 6 на 4 март и потвърди това в китайската социална мрежа Weibo. Събитието ще се проведе в Китай, а компанията сподели плакат, отбелязвайки, че телефонът ще предлага четири бързи технологии.

Промоционалният плакат на Nubia Red Magic 6 включва четири икони под състезателен автомобил, които вероятно изобразяват HRR екран, бързо зареждане, по-добра реакция при докосване и охлаждащ вентилатор за устойчива производителност.

Nubia беше споделила по-рано, че геймърското устройство ще работи с процесор Snapdragon 888. Компанията рекламира и технология за охлаждане, но без да сподели точните технически спецификации.

Red Magic 6 ще има батерия с капацитет 4500 mAh и 66 W технология за бързо зареждане. Компанията работи и по Pro вариант, за който се спекулира, че ще се зарежда до 120 W.

Като цяло серията Red Magic 6 вероятно ще е ъпгрейд на Red Magic 5G, който имаше 6.65 инчов Full HD+ дисплей, чипсет Snapdragon 865, 4500 mAh батерия и 8 мегапикселова предна камера. Тройната настройка на задната камера включва 64 мегапикселов основен сензор.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !