Ново изтичане сочи вероятните промени в дизайна на AirPods Pro 2

Offnews Последна промяна на 25 октомври 2021 в 07:07 167 0

airpods-pro-2-leak-2

Наскоро Apple представи AirPods 3, потвърждавайки всички слухове, които твърдяха, че по-евтините слушалки ще получат редизайн. Те изглеждат като AirPods Pro, въпреки че не са точно копие, тъй като имат по-малко стебло, калъфът им не е толкова широк и не идват със сменяеми накрайници.

Компанията обаче не показа дългоочаквания наследник на AirPods Pro по време на своето събитие. Въпреки това тя пусна известен ъпгрейд за по-скъпите си безжични слушалки – калъф с безжично зареждане MagSafe.

Apple вероятно ще представи AirPods Pro 2 през 2022 година. Поне това твърдят всички слухове до сега. Според някои доклади новите AirPods Pro ще получат собствен редизайн, но ново изтичане сочи, че промените ще са минимални.

Предишни слухове твърдяха, че Apple иска да премахне стъблото на AirPods Pro 2 и да вгради повече здравни функции в безжичните слушалки. Всъщност AirPods 3 вече разполагат със сензор, който не е наличен в другите модели. Те използват детектори за кожата, за да разберат дали са в ухото или са в контакт с друга повърхност.

Изтекло изображение показва предполагаемия дизайн на корпуса на AirPods Pro 2. Калъфът изглежда също толкова висок и широк, колкото при сегашните AirPods Pro и има две забележими промени. В долната му част има високоговорители, които според слуховете ще възпроизвеждат звук при търсене чрез FindMy.

По-озадачаващата промяна е металната примка отстрани, която може да служи за закачване на каишка. Това е нещо, което не сме виждали досега при останалите модели и ще помогне за прикрепянето на кутийката към ключодържател или друго устройство.

Що се отнася до самите слушалки AirPods Pro 2, те изглежда са изгубили оптичния сензор, поставен в долната страна на всяка. Това може да се дължи на факта, че Apple планира да използва новия сензор за кожа, представен с AirPods 3.

Новото изтичане противоречи на досегашните слухове за голям редизайн на AirPods Pro 2. Според MacRumors, който публикува изображенията, източникът им твърди, че компанията няма да премахне стъблото на слушалките и досегашните спекулации са неверни. Не се споменава обаче евентуалната дата, на която AirPods Pro 2 ще бъдат представени.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !