Ново изтичане сочи възможните спецификации на OnePlus Buds Z2

Offnews Последна промяна на 04 октомври 2021 в 06:42 159 0

OnePlus-Buds-Z2-641x382

OnePlus работи върху второ поколение на своите безжични слушалки OnePlus Buds Z, а последните течове разкриват какво трябва да очакваме от тях. Очаква се достъпния модел да дебютира по-късно този месец.

GixNext разкри официални изображения на OnePlus Buds Z2. Новото поколение слушалки ще бъде достъпно в два цвята – Night Black и Day White. Не очаквайте обаче големи промени в дизайна, тъй като те много приличат на своите предшественици.

И все пак OnePlus Buds Z2 ще бъдат по-добри, защото се твърди, че ще са снабдени с три микрофона, използвани за активно намаляване на шума. Те ще им позволят да се справят по-добре с вятъра, а най-добрата новина е, че слушалките ще са устойчиви на пот и вода, тъй като имат сертификат IP55. От друга страна кутийката им за зареждане идва само с IPX4 водоустойчивост.

Това, че са второ поколение на бюджетния модел Buds Z означава, че ще им липсват и някои функции, присъщи на по-скъпите варианти. Например OnePlus Buds Z2 няма да поддържат Bluetooth 5.2 и ще трябва да разчитате на основни AAC и SBC аудио стрийминг кодеци при слушане на музика.

Що се отнася до батерията, тя ще е 40 mAh за всяка слушалка, докато кутийката за зареждане ще е с капацитет от 520 mAh. Най-важният аспект тук е, че се твърди, че тя ще зарежда от 0 до 100% за 90 монути, давайки на потребителите 27 часа време за слушане с включено шумоподтискане и до 38 часа без.

Освен това всяка слушалка ще осигурява до 5 часа време за слушане с включен ANC или 7 часа с изключен ANC. За съжаление OnePlus Buds Z2 не поддържат безжично зареждане, но поне ще се зареждат с USB-C кабел.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !