Ново изтичане хвърля светлина върху спецификациите на Xiaomi Civi 2

Offnews Последна промяна на 10 март 2022 в 06:50 569 0

xiaomi civi 2

Xiaomi пусна своя първи смартфон Civi през септември миналата година. Той беше сравнително компактен модел от среден клас с отличен дизайн.

За съжаление Xiaomi Civi никога не излезе извън границите на Китай, въпреки интригуващите си спецификации. Устройството предлагаше 120Hz OLED дисплей, 55W бързо зареждане и тройна камера с 64 мегапикселов основен сензор.

Според Digital Chat Station неговият наследник е на път. Той ще е скромен ъпгрейд, като ключовата разлика с предшественика му ще е чипсета Snapdragon 778G+.

Другата промяна е MIUI 13, вероятно базирана на Android 12. Всички останали характеристики изглеждат същите – зареждане, камери, технология на дисплея и скорости на бързо зареждане. Няма да е изненада, ако компанията реши да съхрани и дизайна на устройството.

Snapdragon 778G+ идва с 20% увеличение на производителността и графичен процесор, в сръвнение с версията без “+”. Xiaomi Civi 2 ще работи по-добре от предшественика си, но може би ефектът върху батерията ще е незначителен, имайки предвид минималните промени, които устройството е претърпяло.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !