Новият iPhone SE може да излезе през първото тримесечие на 2022 година

Offnews Последна промяна на 01 декември 2021 в 06:51 272 0

iPhone-SE-3

Измина известно време, откакто чухме последните слухове за следващото поколение на най-достъпния модел iPhone на Apple. За щастие последната информация по въпроса предполага, че iPhone SE ще стартира по-скоро от предполаганото.

Тайванската изследователска компания TrendForce твърди, че новият iPhone SE ще се появи през първите месеци на 2022 година. Според доклада, това ще се случи до края на март.

Новата итерация на това устройство ще остане в сегмента на смартфоните от среден клас. То най-сетне ще включва поддръжка на 5G.

“По отношение на разработването на продукти, Apple планира да пусне своето трето поколение iPhone SE през първото тримесечие на 2022 година и четири модела от новата серия през втората половина на годината. Очаква се третото поколение iPhone SE да бъде основен инструмент за подпомагане на Apple да установи присъствие в пазарния сегмент на 5G смартфони от среден клас. Обемът на производството му за 2022 година се прогнозира да достигне 25-30 милиона бройки”, поше TrendForce.

Предишни слухове предполагаха, че новият iPhone SE ще пристигне някъде през първата половина на следващата година, с поддръжка на 5G и може да се превърне в най-достъпния 5G iPhone някога, тъй като се смяташе, че цената му ще е под 699 долара. Според данните до сега устройството няма да има големи промени в дизайна, тоест ще прилича на iPhone SE 2020.

Това означава, че може да получим същия 4.7 инчов LCD досплей и хоум бутон с Touch ID. Ключов ъпгрейд ще е поддръжката на 5G и по-бързият процесор А15 Bionic. Имаше някои слухове, че Apple работи върху по-голяма версия на iPhone SE, но не се очаква това устройство да дебютира преди 2023 година.

Оригиналният iPhone SE беше пуснат през март 2016 година и прекратен през септември 2018. Второто поколение iPhone SE стартира през 2020 година и продължава да се продава, като цената му е 399 долара за версията с 64 GB памет и 449 долара за 128 GB.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !