Новият ASUS ROG Phone 4 може да пристигне с масивна батерия

Offnews Последна промяна на 18 януари 2021 в 06:47 6841 0

ASUS-ROG-PHone-4-cover-641x361

През последните седмици все по-усилено се заговори за ASUS ROG Phone 4, чиято премиера наближава и все повече подробности за хардуера му се появяват в интерент.

ASUS започна да рекламира предстоящото си устройство, като публикува тийзър в официалната си страница в китайската социална мрежа Weibo. Това ни кара да смятаме, че телефонът ще бъде представен скоро, а някои източници смятат, че това ще се случи през първото тримесечие на годината.

Последните подробности за ASUS ROG Phone 4 идват от Digital Chat Station, който публикува капацитета на батерията му и го сравни с този на неговите конкуренти. Според източниците на инсайдера, Black Shark 4 и Nubia Red Magic 6 ще пристигнат с капацитет на батерията 4500 mAh, докато ASUS ROG Phone 4 ще има масивна 6000 mAh батерия със скорост на зареждане от 60 W или 65 W.

Последните тестови резултати от GeekBench на устройство на ASUS пък, бяха забелязани от MySmartPrice и там телефонът достига 1081 и 3584 точки в едноядрените и многоядрени тестове. Ако това наистина е ASUS ROG Phone 4, може да получим ново устройство с процесор Snapdragon 888, 8 GB оперативна памет и Android 11.

ASUS все още не е обявила официалната дата за стартиране на предстоящия си геймърски смартфон, а според някои китайски поверия, 4 е лоша поличба, така че ROG Phone 4 може никога да не пристигне, а вместо него да получим нов ASUS ROG Phone 5, при това доста скоро.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !