Нови изображения на Microsoft Surface Duo 2 разкриват тройна настройка на камерата

Offnews Последна промяна на 27 юли 2021 в 06:21 4433 0

SurfaceDuo_1110565

Microsoft Surface Duo може да не е най-популярния смартфон, но всъщност като устройство има няколко интересни функции – два дисплея, тънък и лек дизайн с революционен 360 градусов шарнир и прочие. Сега компанията подготвя неговия наследник, а неотдавнашни изтичания разкриват, че Surface Duo 2 ще е наистина добър ъпгрейд.

Очаква се устройството да пристигне тази есен, някъде през септември или октомври. Изтекли изображения, чийто източник не е ясен, показват повече подробности за него.

https://www.youtube.com/watch?v=8PQJOndIdGk&t=15s

Според тези изображения, новият Microsoft Surface Duo 2 ще пристигне с тройна настройка на камерата, която може да включва Ultrawild, телефото и стандартен обектив. Очаква се Surface Duo 2 да получи матирано стъкло отвън с опция за бял и черен цвят.

Четецът за пръстови отпечатъци не се вижда никъде, което означава, че компанията може да го е вградила в бутона за включване. Очаква се Surface Duo 2 да се захранва от Snapdragon 888, да поддържа 5G и NFC за безжични плащания.

Освен новата и масивна задна камера, устройството изглежда почти идентично със своя предшественик. Това означава, че може да е също толкова крехко. От своя страна камерата може да попречи при сгъването му докрай, но поне може да постигне по-добри резултати, тъй като първоначалната производителност та камерата на Duo не беше на ниво.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !