Нови геймърски слушалки от Genesis

Offnews Последна промяна на 22 март 2024 в 10:46 419 0

Genesis слушалки

Снимка Genesis

Нови геймърски слушалки от Genesis

Полският бранд за гейминг периферия Genesis анонсира своя нов модел слушалки от затворен тип с издръжлив и удобен дизайн, стъпаловидно регулиране на ширината и нулева компресия, който ефективно изолира от външни шумове.

Вътрешната страна на лентата за глава е изработена от мек и дишащ материал, който осигурява оптимална температура и минимизира риска от изпотяване. Наушниците от мемори пяна с текстилен горен слой и имитация на кожа не само се приспособяват към потребителя и запомнят формата на главата, но също така съчетават най-добрите характеристики на кожените наушници (затихване на звука) и платнените такива (максимален комфорт при контакт с кожата). В кутията е включен и допълнителен комплект от изцяло текстилни подложки.

Благодарение на 50-милиметровите си драйвери, способни да възпроизвеждат честоти с по-широк диапазон, Toron 531 осигуряват балансиран звук, отличаващ се с мощност, детайлност и динамика. Микрофонът с честотна характеристика в диапазона 100 - 10000 Hz разполага с гъвкаво рамо и възможност за управление на звука от контролера върху кабела. В случай, че се използва външен кондензаторен микрофон, микрофонът на Genesis Toron 531 може да бъде премахнат само за секунда, намалявайки теглото на слушалките.

Toron 531 е мултиплатформена слушалка. Това означава, че може лесно да се свърже към устройства, оборудвани с 3,5-милиметров конектор. Изцяло отделящите се кабел и микрофон улесняват транспортирането, а допълнителният контролер осигурява бързо и лесно управление. В комплекта също така е добавен и сплитер, който позволява свързването на слушалките към компютър, оборудван с отделен жак за микрофон и слушалки.

Genesis Toron 531 ще са налични на българския пазар от края на март на цена от 99 лв. с ДДС.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !