Nothing разкри колко ще струват Ear1 и какви функции ще имат

Offnews Последна промяна на 07 юли 2021 в 06:18 4782 0

Nothing-Ear-1-wireless-earbud-800x533

От известно време чуваме за компанията Nothing на Карл Пей и нейният първи продукт. Сега тя най-сетне разкри колко ще струват слушалките Ear1 и какви функции ще имат.

Безжичните слушалки най-вероятно ще носят името Nothing Ear1, въпреки че това все още не е потвърдено. Те ще предложат “най-съвременното активно шумоподтискане, което използва три микрофона с висока разделителна способност, за да фокусират музика, подкасти и филми”.

Карл Пей даде интервю за TechCrunch, в което разкри колко ще струват слушалките и още няколко любопитни факта за тях:

“Тъй като ще се фокусираме предимно върху онлайн канали за продажба, ще можем да го направим не бих казал достъпно, но на справедлива цена за потребителите. Ear1 имат много по-скъп дизайн за реализиране, отколкото стандартния, непрозрачен такъв. Мисля, че 99 долара ще е добра цена. Във функционално отношение слушалките са подобни на AirPods Pro, чиято цена е 249 долара.”

Пей разкри и защо е купил Essential още през февруари: “Преди да се наречем Nothing, Essential беше едно от имената, които обмисляхме. Ето защо придобихме търговската марка. Не планираме да правим нищо с нея”.

Компанията потвърди, че Nothing Ear1 ще струват 99 долара, 99 евро и 99 лири и ще се продават от търговци на дребно, включително Selfriges. Тя ще разкрие официално първия си продукт на предстоящото събитие Sound of Change Launch, което ще се проведе на 27 юли.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !