Nokia все пак може би работи по наследника на N73

Offnews Последна промяна на 11 май 2022 в 06:31 621 0

N73

През март HMD Global обяви, че не разработва премиум устройство с марката Nokia. Изтекли изображения обаче, опровергават това, показвайки нов модел с легендарното име N73 и петорна камера.

Изображенията се появиха в китайския новинарски сайт CNMO, а устройството е наследник на популярния N73, който излезе на пазара през далечната 2006 година. Вижда се модулът на камерата с пет сензора и двойна светкавица, единият е голям, а останалите четири са подредени Г-образно под него.

В доклада се посочва, че смартфонът може да включва 200 мегапикселов сензор, произведен от Sansung. Корейската компания представи ISOCELL HP1 през септември миналата година, но той все още не е използван в нито един телефон.

Очакваще се първият модел с ISOCELL HP1 да е Motorola Frontier, но може би Nokia ще си присвои първото място, ако информацията е вярна и компанията действително работи върху новия N73.

ISOCELL HP1 се отличава с изцяло нова технология за събиране на пиксели ChameleonCell. Той може да заснема 8К клипове при 30 кадъра в секунда с минимална загуба в зрителното поле.

За съжаление няма информация за останалите спецификации на Nokia N73, но ако всичко това е вярно, той най-вероятно ще се нареди сред най-добрите камерафони тази година. Няма данни кога ще бъде обявен, както и каква ще е цената му.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !