Nokia представи новите шумоизолиращи слушалки Nokia BH-805

Offnews Последна промяна на 19 ноември 2021 в 00:00 592 0

Nokia BH-805_5

Домът на телефоните Nokia, HMD Global, вече предлага новите шумоизолиращи безжични слушалки Nokia BH-805 на българския пазар. Те са налични у нас в цвят Polar Sea на препоръчителна цена от 199 лева.

Управлявайте външните шумове според предпочитанията си

Фокусирайте се напълно, като изключите разсейващите звуци около вас по време на работа вкъщи или докато слушате любимия си подкаст на път към дома, като активирате шумоизолиращия режим. Слушалките могат да неутрализират до 25 децибела от околния шум. Когато дойде време да се върнете в „реалността“ на звуковата среда, преминете към „прозрачния“ режим – това означава да продължите да чувате аудиото от телефона си, но и да долавяте външните звуци, като например разговорите на колегите на съседните бюра, докато слушате музика.

Студийно качество на звука, което ще ви очарова

Големите 13-милиметрови драйвери възпроизвеждат звук със студийно качество, благодарение на което музиката от плейлиста ви ще звучи по-добре от всякога. По-големият драйвер произвежда по-мощни звукови вълни и по-силен бас, така че тези безжични слушалки са перфектният аксесоар за меломаните, които ценят високото аудио качество.

Финландска издръжливост

Благодарение на тяхната водоустойчивост с рейтинг IPX5, можете да сте напълно спокойни, дори ако се озовете без чадър под пороен дъжд или изпуснете шумоизолиращите слушалки Nokia BH-805 на мокър асфалт. С 5 часа гарантирано време за работа и допълнителни 25 часа, благодарение на компактния зареждащ калъф, можете да си осигурите повече от седмица активно ползване на слушалките по пътя към офиса и обратно само с едно зареждане.

Безпроблемно потребителско преживяване

При отваряне на калъфа слушалките се свързват автоматично с вашето устройство, създавайки още по-хармонично потребителско изживяване. Отговаряйте на обаждания, поставяйте на пауза и пропускайте песни само с едно докосване – ще усвоите с лекота ползването на интуитивните сензорни контроли. А ако ръцете ви са заети, просто подайте команда на гласовия асистент да го направи вместо вас.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !