Музикалните стриймъри WiiM и говорителите GoldenEar вече се предлагат на българския пазар

Offnews Последна промяна на 28 март 2024 в 21:36 586 0

Музикалните стриймъри WiiM и говорителите GoldenEar вече се предлагат на българския пазар

Снимка goldenear

Музикалните стриймъри WiiM и говорителите GoldenEar вече се предлагат на българския пазар

Българските меломани вече имат достъп до аудиофилските музикални стриймъри WiiM и говорителите GoldenEar. Двете марки висококачествена аудио техника се предлагат отскоро в България от вносителя VSystem и могат да бъдат изпробвани в шоурума на компанията в София.

WiiM са универсални аудиофилски музикални стриймъри, които разполагат с кабелна и безжична мрежова връзка и разнообразни аудио интерфейси. Подходящи са за умни домове, както и за изграждане на системи за озвучаване в множество помещения в дома или офиса. Някои от тях имат възможност и за гласов контрол с асистентите Alexa, Google и Siri.

Моделът WiiM Pro е стриймър от висок клас с Wi-Fi и кабелна връзка. Той поддържа 192k/24-битов звук, както и услугите AirPlay 2, Chromecast Audio, Spotify Connect, TIDAL Connect и други. Управлява се директно от безплатното приложение WiiM Home, от различни музикални приложения или от всякакви други услуги с активиран Chromecast. Може да се управлява и с глас.

WiiM Mini от своя страна е по-достъпен бюджетен модел, изключително лесен за настройка и отново поддържа поточно висококачествено аудио през WiFi в множество помещения. Работи с Apple Airplay 2, Spotify Connect, Tidal Connect и други услуги, като може да се управлява през своето удобно за потребителя приложение. Освен това разполага и с аналогов аудио вход, така че може да се свърже с различни аудио устройства.

Колоните GoldenEar се отличават с комбинацията си от красив дизайн, високо качество и много добра производителност, но най-важната им отличителна черта е стремежът на техните създатели да проектират продукти, способни да се слеят със заобикалящата ги среда, излъчвайки само естествено красив звук. Те са напълно съобразени с дома и начина на живот на слушателя, а не обратното и са създадени, следвайки философията, че качественият звук не се натрапва, а е в хармония със заобикалящата ни среда.

„Добавянето на висококачествените стриймъри WiiM и тонколоните GoldenEar е част от дългосрочната цел на екипа ни да направи най-добрите аудио технологии достъпни за всеки български меломан. През годините успяхме да постигнем много в тази посока, като привлякохме за партньори водещи производители в този динамичен сегмент и внесохме в България някои от най-иновативните продукти. А с аудио изложенията, които организираме всяка година в София и Пловдив, даваме възможност на още повече българи да изпробват най-интересните продукти в сектора“ - споделя Антон Генчев, Бранд мениджър на VSystem.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !