Motorola започна партньорство с GuRu Wireless

Offnews Последна промяна на 20 май 2021 в 15:04 5201 0

motorola-razr

Motorola обяви, че си партнира с компанията за персонализирани решения за безжично захранване GuRu Wireless, за да осигури дистанционно зареждане на своите смартфони.

В днешни дни разчитаме на нашите телефони за всичко, за да ни помогнат да направим повече и по-бързо всичко, което сме планирали. Искаме да имаме способността да бъдем свързани и достъпни, където и да сме, а неслучайно безжичните технологии никога не са били по-важни. Постиженията на Motorola в сферата на трансформиращите иновации им позволява възможност да развият първите смартфони, които ще се зареждат безжично в диапазон от метър, използвайки иновативната GuRu технология.

“В Motorola непрекъснато работим в посока извеждане на иновации на пазара, които могат да подобрят живота на нашите потребители. С това технологично решение ще демонстрираме поглед към свободата и гъвкавостта, на които потребителите тепърва ще могат да се насладят с революционната безжична технология за захранване“ - сподели Дан Дери, вицепрезидент на продуктовия отдел в Motorola. „В партньорство с GuRu си представяме вълнуващо ново поколение от устройства с безжично захранване.”

Технологията на GuRu RF Lensing зарежда устройства на принципа "watt-over-meter", създавайки нов вид иновативно захранване. Тази патентована технология е истинска революция в потребителското преживяване, като цели напълно да премахне зареждането като част от ежедневните ни грижи. Патентованите миниатюрни модули на GuRu позволяват на устройствата да се зареждат от разстояние чрез прецизен трансфер на енергийна мощност. Motorola и GuRu ще работят заедно, за да отговорят на сериозните изисквания на Motorola за качество, енергийна ефективност и безопасност.

“Иновациите винаги са били част от ДНК-то на Motorola. Компанията отдавна обогатява живота ни със своята екосистема от интелигентни устройства и решения“, каза Флориан Бон, главен изпълнителен директор и съосновател на GuRu. “Радваме се да обединим усилия с лидер в бранша, чиято цел е да подобри потребителското изживяване. Заедно ще представим истинска мобилност за преносими интелигентни устройства и сензори за IoT.”

Докато потребителите продължават да търсят продукти, които са не само в крак с натоварения им начин на живот, но и решават специфичните им нужди за преносими технологични решения, Motorola предприема още една стъпка в ангажимента си да предоставя по-интелигентни технологии за всички, без да прави компромиси с функционалността.

През следващите няколко месеца компанията тепърва ще разкрие още за своите иновативни технологични решения.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !