Motorola рекламира Edge S

Offnews Последна промяна на 15 януари 2021 в 07:04 6788 0

Motorola-Edge-S-teaser

Доскоро се говореше, че Motorola работи върху наследника на Edge+ с кодово име Nio, но се оказа, че Nio е устройство от серията G с висок клас спецификации и водещ чипсет. По-късно в мрежата се появи ново устройство на компанията с псевдонима Motorola Edge S, а сега тя официално го рекламира, намеквайки за скорошен старт.

Страницата на Motorola в Weibo сочи, че следващото устройство ще се казва Motorola Edge S и вероятно ще е именно наследник на Edge, който стартира миналата година. Публикацията не разкрива много, но добре познатият китайски инсайдер Digital Chat Station по-рано беше предположил, че телефонът ще бъде захранван от чипсет от серията Snapdragon 800.

Така се връщаме отново на спекулациите, че Nio всъщност ще е Motorola Edge S, който ще предлага FHD+ 1080 х 2520 пиксела дисплей и 105 Hz честота на опресняване. Според Geekbench обаче устройството ще се захранва от Snapdragon 865 с 8 GB оперативна памет и Android 11, което е в съответствие с първоначално изтеклите спецификации и постигнатите 958 и 2969 точки в едноядрения и многоядрен тест.

Според изтекли изображения, той ще е снабден с два прореза за двойната селфи камера, която ще използва 16 мегапикселов OV16A1Q сензор, подпомогнат от 8 мегапикселов вторичен S5K4H7 на Samsung. Други изтекли подробности включват тройна настройка на задната камера с 64 мегапикселов основен, 16 мегапикселов широкоъгълен и 2 мегапикселов дълбочинен сензор.

Всъщност, както и да се нарича, това ще е едно наистина интересно устройство и с нетърпение очакваме неговата премиера, а тя няма да се забави, според намеците на Motorola.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !