Moto се завръща с три нови смарт часовника

Offnews Последна промяна на 01 март 2021 в 05:59 7087 0

Moto Watch

Умните часовници с марка Moto се завръщат през 2021 г. с три нови модела. Нито един от тях обаче, не изглежда като продължение на Moto 360.

Първият е вдъхновен от Moto G и трябва да се появи през юни, разкрива слайд на CE Brands. Изображението не дава подробности, но изглежда часовникът ще е бюджетен модел с обикновен корпус и без въртяща се коронка.

Нещата ще станат по-интересни през юли, когато ще пристигнат още два модела. Това са по-луксозния One и Moto Watch с дизайн, напомнящ Apple Watch и явно откъсване от традицията.

Всички устройства вероятно ще използват Wear OS и чипове Snapdragon Wear 4000, тъй като CE Brands и eBayNow рекламират партньорството си с Qualcomm за носими устройства.

Ако триото часовници с марката Moto отговори на очакванията, може да се превърне в сериозна конкуренция на големите производители като Mobvoi с TicWatch и Fossil. Пазарът на смарт часовници с Wear OS все още е сравнително малък, а и конкуренцията от страна на Apple и Samsung е сериозна, но определено има възможности за успех на новите модели.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !