Korf Audio представя новата си серия продукти на изложението High End

Александър Александров Последна промяна на 07 май 2024 в 10:49 488 0

Korf Audio представя новата си серия продукти на изложението High End

Снимка Korf Audio

Korf Audio представя новата си серия продукти на изложението High End

Производителят на аудиотехнологии Korf Audio обяви новата си флагманска серия рамена за грамофони TA-AF. Те представляват важна част от грамофона, която държи иглата и следва пътя на плочата. Серията на Korf използва керамични части и аерокосмически гъвкави лагери и е проектирана да предоставя по-гладък и реалистичен звук при възпроизвеждане на винилови плочи.

Тя може да бъде разгледана на предстоящото в Мюнхен High End Expo. Изложението ще се проведе от 9 до 12 май 2024 г. в Хале 2, щанд G08. Новият модел TA-AF9 ще бъде представен и в залата на Engstrøm, A4.2 F219.

"Иновативният ни дизайн и сътрудничеството с индустрията значително намалиха началната цена, което направи възпроизвеждането на винил от най-високо ниво достъпно за повече ентусиасти по света"- посочва Алекс Корф, съосновател на Korf Audio.

Пазарът на винилови плочи продължава да процъфтява в световен мащаб. Според прогнозите, той ще нарастне от 1,8 млрд. долара през 2023 г. до 2,8 млрд. долара до 2028 г., което представлява темп на нарастване от 9,4 процента. Новата серия на Korf Audio е в синхрон с този тренд, като прави висококачествения аналогов звук по-достъпен.

Серията TA-AF се състои от два модела - 9-инчов TA-AF9 и 10-инчов TA-AF10. Те са налични за поръчка на korfaudio.com, като цените започват от 3200 евро.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !