Компанията be quiet! представи компютърните захранвания Pure Power 11 FM с мощност до 1000 W

Offnews Последна промяна на 26 януари 2022 в 16:49 383 0

130907-bequiet-pure-power-11fm-2

Фамилията компютърни захранвания Pure Power 11 FM на популярната компания be quiet!  бе допълнена с нови модели с максимална изходна мощност 850 W и 1000 W. Новите захранвания са характерни със своята напълно модулна кабелна система, с 5-годишната гаранция на производителя и със своята висока ефективност, достигаща 93,3%, което се потвърждава от сертификата 80 Plus Gold.

Компютърните захранвания be quiet! Pure Power 11 FM с мощност 850 и 1000 W разполагат с по две линии от по +12 V. Осигурени са защитни системи срещу претоварване по ток и по напрежение, късо съединение и прегряване. Активното охлаждане се осигурява от 120 мм вентилатор със спецализиран лагер на Rifle Bearing и променлива скорост на въртене. Специално оптимизираните за по-добър въздушен поток лопатки намаляват турбуленцията и осигуряват много тиха работа. Налични са и до шест конектора тип PCI-E Power, осигуряващи захранването на мощните графични карти.

Използват се специализирани DC-to-DC преобразователи на напрежение, които осигуряват висока стабилност дори и при големи натоварвания, което е важно за новите поколения процесори и видеокарти.

Производителят съобщава, че продажбите на компютърните захранвания  be quiet! Pure Power 11 FM с висок коефициент на полезно действие ще стартират на 8-ми февруари тази година. Европейските цени на новите захранващи устройства са съответно 125 евро и 155 евро.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !