Какво представи Apple на своето пролетно събитие

Offnews Последна промяна на 09 март 2022 в 07:02 415 0

Screen-Shot-2022-03-08-at-1.06.04-PM

Първото събитие на Apple за тази година вече е зад гърба ни. Компанията представи няколко страхотни продукта, които ще са на пазара още този месец.

Събитието стартира с Apple TV+ “Friday Night Baseball”, което както подсказва името, ще позволи на потребителите да гледат два мача в петък вечер по време на редовния сезон. Тим Кук обеща, че те ще са ексклузивни за потребителите на Apple TV+, а абонаментът на услугата все още е 4.99 долара месечно.

Съвсем очаквано последва премиерата на iPhone SE 3rd Generation, който не получава нов дизайн, но предлага мощния чип A15 Bionic, поддръжка на 5G, 3GB RAM и опции за съхранение от 64 до 256 GB. Устройството ще бъде налично за предварителни поръчки от 11 март на цена от 429 долара.

Следващото ново устройство е iPad Air 5, който също изглежда идентично с предшественика си, но идва с процесор M1. Дисплеят му отново е 10.9 инча, има стерео високоговорители, които ще работят само в пейзажен режим и бутон за включване с вграден Touch ID.

Таблетът поддържа второто поколение Apple Pencil, Smart Keyboard Folio и Magic Keyboard, а цената му започва от 599 долара. Предварителните поръчки стартират на 18 март.

Звездата на вечерта несъмнено беше новият Mac Studio. Това е може би най-мощният компютър, създаван някога и идва с нов процесор M1 Ultra, който му позволява да поддържа до 128 GB RAM, 8 пъти по-добра графика, спрямо оригиналния чип М1 и други страхотни функции.

Устройството ще е налично и с чипсет M1 Max, което ще го направи малко по-достъпно с цена, започваща от 1999 долара. Цената на Mac Studio с M1 Ultra ще започва от 3999 долара и ще включва 64 GB RAM и 1 TB SSD. Ако искате да извлечете максимума от мощната машина, ще трябва да платите 7999 долара за невероятните 128 GB RAM и 8TB SSD. Предварителните поръчки вече стартираха, а доставките започват на 18 март.

В допълнение към мощния компютър, Apple представи Studio Display, чиято цена започва от 1500 долара. Той също вече е наличен за предварителни поръчки и ще се доставя от 18 март.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !