Какво е приложението на соларните лампи, споделят от 4sales

Offnews Последна промяна на 27 януари 2021 в 06:46 6211 0

sun-glass-2614119_640

Изключително голям тренд днес е осветяването на различни зони от двора и градината, така че да се получи ефектно сияние, което при подходящо съчетание, изглежда изключително приятно. За това, много могат да помогнат мощните и качествени градински или паркови соларни лампи за фасада от 4sales. Те са с панели, които превръщат слънчевата светлина в електроенергия, зареждайки вградения акумулатор, така че през нощта, той да може да захранва осветителното тяло.

Как работят соларните лампи

Този вид осветителни тела могат да се различават по дизайн, но по начина си на работа, те са абсолютно идентични. Например, основните компоненти на съвременните соларни лампи са:

  • Соларен панел;
  • Осветителни елементи (обикновено LED светодиоди);
  • Акумулаторна батерия;
  • Различен вид сензори - обикновено за движение и светлина.

Предназначението на слънчевите панели е да превърнат дневната слънчева светлина в електричество, което да зарежда през деня акумулатора. Когато се стъмни, сензорът за светлина активира подаването на електричество от акумулатора към осветителното тяло и то започва да излъчва светлина. Сутрин, когато се съмне, сензорът прекъсва електроподаването и работният цикъл се повтаря. Някои градински соларни лампи имат и сензор за движение, който светва диодите, само при преминаване в близост.

Къде можем да ги използваме

Съвременните слънчеви решения във 4sales са изключително мощни и качествени, позволявайки тяхната употреба на различни места и случаи. Например, изключително удобни са за осветяване на фасадата на сграда, за градински площи или различни паркови пространства. Тяхната автономност ги прави много удобни за монтаж, тъй като напълно се елиминира необходимостта от полагане на кабели и тяхната защита от влагата и околните природни влияния.

Предлаганите във 4sales соларни панели са изключително удобни за приложение, дори и когато сте на къмпинг или на риболов, тъй като те са с панели, които при слънчева светлина, самостоятелно зареждат акумулатора и не Ви е необходим стационарен ел. контакт.

Какви модели ще видите във 4sales.bg

Продуктовата ни гама, както винаги, е изключително богато заредена с различни видове градински и дворни автономни осветителни тела, които могат да се монтират на стена или да стоят самостоятелно върху равна основа. Достъпна е дори и цялостна система, състояща се от акумулатор, контролер, лампи и всичко необходимо за осветлението на къмпинга.

Предимството на подобни продукти е тяхното първоначално полагане и липса на необходимост от грижа за тях след това. Тези градински соларни лампи са напълно автономни, автоматично се включват и изключват, устойчиви са на вода, влага, прах, вятър, слънце и студ.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !