Какво Apple не обяви по време на своето хардуерно събитие

Offnews Последна промяна на 15 септември 2021 в 06:57 485 0

Apple Event: September 14, 2021

Есенното хардуерно събитие на Apple вече е история. Компанията обяви iPhone 13, Apple Watch Series 7, нов iPad и iPad mini, но пропусна част от продуктите, които слуховете визираха като възможни. Ето кои са те:

Mac

Най-големият пропуск може би е Mac. Слуховете се въртят около следващото поколение MacBook вече почти година, откакто Apple обяви MacBook Air с М1 през ноември миналата година. Очаква се компанията да представи нови, напълно прераотени лаптопи, които ще се възползват максимално от новите й чипове преди края на годината, а слуховете сочат, че скоро тя ще обяви датата на още едно хардуерно събитие през октомври.

Оачаква се следващото поколение MacBook Pro да има нова подобрена версия на чипсета М1, която ще се нарича М1Х. Говори се, че Apple работи и върху още един чипсет – М2, коъто ще получи допълнителни подобрения, но вероятно ще пристигне едва през пролетта на 2022 година. Слуховете предполагат, че новите MacBook ще са с тънки рамки и 14 и 16 инчови дисплеи, но като цяло ще останат със същите обищ размери.

Mac mini

На миналогодишното си събитие Apple обяви актуализиран Mac mini, който изглеждаше по същия начин, като своя предшественик, но работеше с процесора М1. Според Марк Гурман, компанията се готви да обнови серията с второто поколение М1Х чип, нов дизайн с плексигласова горна страна, магнитен конектор за зареждане и повече портове. Най-вероятно устройството ще дебютира в следващите месеци, заедно с MacBook Pro.

AirPods 3

Слуховете за ново поколение безжични слушалки на Apple не са от вчера. За съжаление обаче, така и не ги видяхме по време на снощното хардуерно събитие. Изминаха повече от две години, откакто Apple пусна второто поколение AirPods през март 2019 година и определено има нужда от актуализация.

Очаква се слушалките да възприемат дизайна на AirPods Pro, което означава по-къси стъбла и сменяеми силиконови накрайници. Вероятно обаче те няма да предлагат премиум функции като режима за премахване на шума или прозрачност. Говори се, че AirPods 3 ще имат вградени сензори, за да позволят Spatial Audio, което би било голям ъпгрейд за потребителите, гледащи филми и клипове на своя iPhone. Може би новите безжични слушалки ще зарадват феновете още следващия месец, ако Apple наистина обяви второ хордуерно събитие за тази есен.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !