Изтекли рендери на OnePlus 10 Pro показват уникална изпъкнала камера

Offnews Последна промяна на 10 ноември 2021 в 07:35 216 0

OnePlus 10 Pro

OnePlus вече работи върху следващия си топ смартфон, а няколко изтекли изображения показват неговия дизайн. Въпреки тъмните снимки, можем да кажем, че устройството ще пристигне с уникална изпъкнала камера.

Всъщност досега не сме виждали нещо подобно, въпреки, че начинът, по който изпъкналостта се слива с рамката до някъде напомня на това, което Samsung показа тази година с Galaxy S21. Твърди се, че тези рендери са базирани на реални снимки на ранен прототип, което означава, че бъдещото устройство може да претърпи известни промени, преди да достигне до пазара.

Както можете да видите, телефонът има тройна задна камера и нито един от сензорите не е перископен. Подобно на своя предшественки от миналата година, OnePlus 10 Pro трябва да се появи в някакъв момент през първата половина на 2022 година.

Рендерите бяха публикувани в Twitter от известният инсайдер @OnLeaks. Както най-вероятно знаете, той се слави с добра репутация, що се отнася до информацията за неиздадени устройства.

Що се отнася до останалите спецификации на OnePlus 10 Pro, предполага се, че базовият модел ще има 8 GB RAM и 128 GB памет за съхранение, докато най-скъпият ще се предлага с 12 GB RAM и 256 GB съхранение. Прогнозната цена на устройството е около 1069 долара.

Очаква се OnePlus 10 Pro да пристигне с 6.7 инчов LTPO Fluid2 AMOLED дисплей със съотношение 20:9 и честота на опресняване 120 Hz. Батерията му ще е с капацитет от 5000 mAh. Разбира се това са само спекулации, което означава, че компанията може да ни изненада със спецификациите на своя следващ флагман.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !